Helgen!

Egentligen orkar jag inte uppdatera för det känns bara jobbigt :P Men jag ska vara snäll så here we go ;) En snabb får det bli :)

I torsdags åkte vi på WF till Ed och Bengtsfors på studiebesök, det var helt okej.. Riktigt fint väder iallafall :) På kvällen var det MTV/Street men jag kollade bara på för jag inte var helt frisk.. Var seg i huvvet osv, osv.. I fredags var det WF på dagen och sista timmen sprang vi från stan bort till Kamratgården och hade ett fyspass.. Styrka !! Trodde verkligen inte jag skulle orka springa hela vägen men där hade jag fel :) Känns bra! har lite träningsvärk i rumpan idag ;) Så styrkeövningarna hjälpte om man säger så ^^

I fredags och igår var jag med Henrik.. Så skönt att träffa han! Blev fest på kvällen! Åkte till Anna Melin och förfestade och sen drog vi till Hc :) var en galen kväll.. hade riktigt roligt :) Johanna lägger ut kort på facebook så har tyvärr inga jag kan lägga ut nu.. Men snart så ;) Snor två bilder från Navas blogg så länge :)




Snyggingar på HC ;)

Det var väl mina senaste dagar i en väldigt förkortad version :D Vart en bra helg och nu ska jag bara kolla på tv och ta det väldigt lugnt :)

PUSS ♥

 


Kommentarer
Postat av: Josefine

Hej,

jag vet inte om du ens läser detta eller om du kan hjälpa mig med en sak, jag håller på lite att mixtra med bloggen. Och det funkar inte för mig. och jag tycker du har en väldigt fin design/stilmall. jag undrar om du skulle kunna maila den eller något. (gå in på design, sen Redigera stilmall, kopiera och skicka) det skulle verkligen vara jätte gulligt av dig. Jag kommer intee sno något om du undrar. Kommer ändra headern och bakrunden (till rosa en annan). Skulle vara jätte snällt!



min mail är [email protected]



tack i förhand!!

2009-09-13 @ 22:11:55
URL: http://josefinepia.blogg.se/
Postat av: Josefine

snälla hjälp mig, är lite desperat efter en snygg design, elr just den formen på designin som du har. skicka snälla? :)

2009-09-15 @ 22:46:38
URL: http://josefinepia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0