Schlutt

Det var den dagen det! Dagarna bara flyger iväg känns det som! Redan onsdag imorron redan liksom.. Men det är skönt ändå på nått sätt, då blir det fredag och helg snabbt ;) För då kommer goset äntligen hem igen :)

Idag har det vart full rulle igen, ingen ro och ingen rast :P 9-10 var de Workfactory.. Sen hade jag individuellt möte på WF vid elva :) Han som har hand om Workfactory är ju min Let´s Dance partner Patrik :) Så jag känner mig ju inte helt mobbad när jag är där iallafall när det är han som håller i det :D

När vi var klara med mötet så gick jag hem till mamma och lagade mat :) Sen ner till stan igen vid fyra för att möta upp Lena och gå upp till Stich it :) Vi ska sy till våran "discopar" till Let´s Dance nämligen ;D Sen när vi hade tagit lite mått och bestämt hur vi vill ha så knalla vi bort och tränade lite :) När vi var klara gick jag hem till mig för att hämta skivor och block till kvällens danslektion.. Gick till Ica och köpte mig en sallad och hade med mig lite fruktsallad i en burk hemifrån ;) Satte mig i danslokalen och kollade på två grupper innan mig :) Avslappnande faktiskt och roligt att sitta och bara kolla på :)

19.30-21.00 var det dags för mig att ha Studentcompaniet för första gången :) Det var svettigt, förbannat varmt men väldigt roligt :) Dom är riktigt bra flickorna och då är det extra roligt att ha dom.. Gör sånna danser man själv skulle vilja dansa :) Började på Dear mr. president idag som Pink sjunger! Älskar den låten och jag tror dansen kan bli bra :) Dom gjorde början väldigt bra iallafall ;) Längtar redan tills nästa tisdag :)

När jag slutade jobba blev den promenix hem till mamma och pappa.. Lite knäckebröd som kvällsmat och självklart So you think you can dance! Final idag och jisses, va bra dom är! Brandon och Jenine eller hur hon stavas är ju lätt mina favoriter :) Så sjukt jävla bra! Brandon är ju outstanding! Vilken kille :)

Ligger i sängen uppe i mitt gamla rum nu.. Som jag gjort den senaste veckan ^^ Men imorron flyttar vi hem Skrållan och jag för nu är köket fäärdigt :) Och fint blev det ;) Kort och sånt på det kommer när ja har tid helt enkelt ^^ Imorron är det full fart igen! Pust :P Dags att sova :)



LOVE / E


Kommentarer
Postat av: Sofie Skogström

Det var sjukt kul att ha dig! Och dansen är grymt bra, och den blir nog bara bättre!

Skitkul termin blir detta med bra låtar! :)

2009-09-02 @ 15:57:00
URL: http://sofieskogstrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0