Inte första gången...

Igår kom Henrik till mig vid kvart i nio ungefär :) Eftersom jag varken hade hängt upp tvätten på tork eller duschat så gjorde vi det tillsammans istället :) Mycket mysigare att duscha med honom också ;P Vi gjorde inget speciellt på kvällen, han käkade marknadsgodiset som jag hade köpt till honom.. Och jag satt brevid och kollade på så snällt och tuggade på mitt äpple :D haha.. ;)

Började kolla på Independence day som gick på tv:n, men somnade innan den tog slut. Somnade ifrån ljus okså, inte bra! Jag vaknade vid 05.00 nångång av att tv:n va på och spelade högt som fan. Så jag gick upp och stängde av och kurade ner brevid Henrik igen.

Nästa gång jag vaknade var klockan 07.38.. FAN !! Försov mig, igeeen.. Jag flög upp ur sängen och kletade på mig smink och drog på mig kläder. Henrik var lika snabb upp han och sprang ner i tvättstugan för att hämta den torra tvätten. Gjorde även lite frukost till mig som jag kunde slänga i mig innan jag gick till bussen. TACK baby, hade inte hunnit annars!

07.59 kom jag iväg och 08.04 var jag på bussen. 1 minut innan bussen rullade iväg.. Genomsvett och kramp i smalbenen för jag gick så fort, haha.. Förstår inte riktigt hur jag kan stressa så mycket? Jag som egentligen är världens segaste.. Aja, skönt jag kom iväg iallafall :P

Så nu är jag på utbildningen och börjar när som helst :) Nu kan jag pusta ut ;P


SNABB.WMF (1270 bytes)SNABB.WMF (1270 bytes)SNABB.WMF (1270 bytes)


PUSS ♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0