Rehab

Det blev inget Friskis idag tyvärr.. Mamma tyckte det var dumt att träna när jag vart såpass sjuk så jag lyssnade så snällt på henne och stod över träningen idag med. Tråkigt men sant! Men jag får väl ha en liten rehabvecka och hoppas att jag är fit for fight till veckan istället :) Då blir det hårdträning!

Vill egentligen inte erkänna detta men idag har det flygit på mig en annan sak. Ont i halsen.. Är det inte det ena så är det det andra! Är det någon som är förvånad? Inte jag iallafall.. Jag vill inte behöva skriva att jag är sjuk hela tiden, enda ja har gjort början på detta året känns det som ^^ Men det är som det är.. Jag är vintersjuksbarn :P Ska försöka kurera mig så gott jag kan så det inte blir värre iallafall :)

Mötte upp Manuela förut efter åtta. Vi gick till danslokalen och kollade på Advanced träning :) Den gruppen som vi hoppade av denna terminen :P Det var kul att se danserna men jag känner att det faktiskt var rätt beslut att inte gå den. Vet inte varför men 3 sena kvällar hade blivit för mycket helt enkelt!

Har precis duschat och nu kollar jag lite smått på OS. Heja Sverige! Gick tyvärr inte lika bra för dom nu som jag ville men, kan inte va bäst jämt ;P Har ju faktiskt gått kanon för Sverige detta året och det är kul :) Mindre kul var det att se på Nyheterna att Anja åkte ur. Såg illa ut men tur att det gick bra!




Imorgon blir det en tripp till Säffle :) Blev klart med mitt CV förut och hoppas att det duger ;P Jag blev nöjd till slut iallafall :) Får hålla tummarna att det sparades som det ska och går att öppna på mammas dator på hennes kontor imorgon, så jag kan skriva ut det :)

PUSS ♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0