God kväll

Dagen har varit bra :) Jag och Henrik sov till runt elva och sen låg vi och drog oss en stund innan vi gick upp för att äta frukost :) Hans moster, syster och Lova var där och hälsade på så det blev lite tjöt med dom och även mat :) Jag fick tyvärr ta bussen hem vid tre eftersom det var dags för träning klockan fem :) Så denna söndag sover jag alltså inte med min  babe :( Ensamt och konstigt, men men.. Kände att jag inte kunde missa den träningen för det är krångligt och nytt och jag hade inte haft tid att lära mig det till imorgonkväll när det är träning igen :)

Träningen gick iallafall bra och det är hur roligt som helst :) Jag och Manuela har iofs roligt åt varandra eftersom vi skrattar åt våra stilar, hahah.. Schyssta vi är liksom ;D Har lite svårt att få in själva gunget på hiphopen så vi har ganska så roligt åt det ;D Men rolig utmaning och svettigt ;)

Nu är jag hemma.. Duschat, käkat kvällsmat och nu kollar jag på Parlamentet :) Dags för frukt och gos med Skrållan som jag saknat under helgen :)



PUSS ♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0