Liksom va?

Han heter Dave Dave, är 33 år och grovt brännskadad. Han bor i Utah och studerar till advokat. Men nu hävdar en internetsajt att han är någon helt annan. Den döde kungen av pop – Michael Jackson.

Efter att Michael Jackson dog i juni förra året har konspirationsteorierna avlöst varandra. Blev han mördad? När dog han? Hur dog han? Nu hävdar en sajt att de har bevis för att Michael Jackson inte alls dog. I stället ska han ha fejkat sin egen död och dessutom ha varit med i tv på sin egen begravningsdag. Ryktet har spritt sig över internet och hemsidan har en miljon besökare varje dag, skriver The Sun.

Förklädd till brännskadad: Lösningen på gåtan ska vara Dave Dave. En svårt brännskadad man som lärde känna
superstjärnan efter ett besök på hans ranch. När Michael Jackson begravdes förra sommaren var Dave Dave gäst i ”Larry King Live”. Men enligt hemsidan var det inte alls Dave Dave – utan Michael Jackson själv som satt i studion.

En perfekt täckmantelMichael Jackson ska ha valt Dave Dave för att de har liknande röster och för att de allvarliga brännskadorna skulle vara en perfekt täckmantel för hans opererade ansikte.



Hur långt får man gå? Sjuka människor som tror på något sånt här!

JISSES!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0